Опис
Китайський чай шу пуер, мабуть один з найпопулярніших чаїв у Європейському сегменті. Його дуже полюбляють як новачки у світі чаю, так і ті хто споживає його регулярно. Палацовий Шу Пуер Золота Брунька, це ідеальне співвідношення ціни та якості. Досить міцний чай, який паралельно з міцністю має чіткий та приємний смак. Це один з пуерів який буде саме міцний та смачний. А це найголовніше для тих хто куштує його вперше.
Палацовий Шу Пуер Золота Брунька можна заварити у декількох варіаціях:
- церемоніально, використовуючи китайський посуд, зробивши чайну церемонію для себе, або для оточуючих вас гостей, рекомендована порція для церемоніального чаювання 5-8грам, але можете відштовхуватися від власних почуттів чи вподобань.
- варка, палацовий шу пуер Зотола Брунька добре демонструє себе у варці, тому якщо полюбляєте ще більш міцні чаї, то сміливо можна брати цей чай на варку.
- термос, якщо полюбляєте пити чай в дорозі, то цей шу буде ідеальним для заварювання в термосі, на термос 0.5 – 1л можна використати 5-7грам, в залежності від ваших побажань, все на свій смак)
- чашка, можна заварити і в чашці, використовуйте на порцію 3-4грами, якщо ваша чашка об’ємом 200-400мл
- чайник/френч-прес, на 0.5-1л об’єму, використайте 5-10грам, в залежності від бажаної міцності нопою.
Для заварювання краще використовувати очищену воду. Температура води для заварювання шу пуеру мае бути близько 95 градусів.
Для того щоб відколоти шматок чаю використовуйте пуерний ніж/шило, але будьте обережні, деякі пуери можуть бути міцно спресовані, тому треба використовувати ніж/шило дуже обережно, щоб не завдати собі шкоди. Деякі пуери легко ламаються руками, тому зпочатку можете спробувати відламати шматочок руками.
Більш детально про шу пуери можна почитати в нашому чайному блозі, або запитати при узгодженні замовлення.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.