Китайський червоний чай Кімун

115.00 460.00 

Червоний чай Кімун – чай для справжніх поціновувачів міцного червоного чаю. Завдяки своєму смаку і аромату цей чай став улюбленцем серед двору королеви Британії, і навіть приносили в дар під час візитів китайського уряду до Великої Британії. Кімун досить молодий сорт чаю, батьківщиною якого є провінція Аньхой, повіт Цимень. П’янкий аромат сухофруктів і аромат меду змусять полюбити цей чай з першого вдиху навіть незнайому з чаями людину, і ми впевнені, спробувавши його, ви не забудете його ніколи.

Артикул: НевідомоКатегорія:

Опис

Виробництво чая Кімун

Вперше червоний чай Кімун виробили 1875 року, і чогось кардинально нового в його створенні не було. Виготовляють Кімун з молодих листочків і однієї бруньки, і пройшовши стадії виготовлення, ми отримуємо дрібнолистовий чай. Збір сировини і обробка виконується виключно вручну, використання техніки для цього чаю вважається неприйнятним. У першій половині дня акуратно збирають листя, намагаючись не пошкодити ніжну чайну бруньку. Після збору сировину рівним шаром викладають на бамбукові таці в легкій тіні для підв’ялювання протягом 10 годин. Після листя скручують, деформують, даючи вийти соку з листа, і відправляють у прохолодне місце на ферментацію протягом двох діб. У цей час чай набуває свого смаку, і фінальна стадія закріплення смаку і виділення аромату відбувається під час його обсмажування на відкритому вогні. І вже після обсмажування чаю дають трохи відпочити, пакують і відправляють вам за чайний столик.

Як заварювати червоний чай Кімун

Заварювати Кімун, як і інші китайські червоні чаї, рекомендується в ісинському чайнику, або ж у гайвані з товстими стінками. Таким чином, чай зможе правильно заваритися, і не охолоне, зберігаючи і поступово відкриваючи нові смакові ноти. Воду для заварки візьміть м’яку, без домішок, бажано бутильовану температурою 95 градусів. настоюйте недовго, 5-7 секунд з подальшим збільшенням часу. Кімун досить міцний чай, і зайве довге настоювання буде тільки на шкоду.

Червоний чай Кімун смак і аромат

Колір настою при першому заварюванні бурштиновий, поступово переходить у темно-коричневий. Що стосується смаку й аромату. Аромат досить цікавий. Аромат меду, сухофруктів плавно переходять у смак, поступово додаючи соснові, смак абрикосової сушки. Не бійтеся міцності напою, незабаром ця міцність перетворитися на приємну солодкість. Ковток за ковтком ви все більше і більше полюбите китайський Кімун, і вже не зможете відірватися від його п’янкого, гіпнотизуючого смаку й аромату.

Пийте тільки правильний китайський чай, насолоджуйтеся ним, і щойно піала з чаєм торкнеться ваших губ, ваше життя вже не буде колишнім.

Додаткова інформація

Вес

0.25г, 0.50г, 0.75г, 100г

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Китайський червоний чай Кімун”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.Обов’язкові поля позначені *

Чайная Белый Дракон
Білий Дракон
Чим можу бути корисним?
Зв'язатися