Медовий червоний чай Цзінь Цзюнь Мей (Золоті брови)

188.00 750.00 

Червоний чай з яскравим ароматом меду, немов мільйони бджіл працювали над його створенням, немов у дикому меду чайний лист ввібрав усе найкраще, представляємо вашій увазі дивовижний Медовий чай Цзінь Цзюнь Мей.

Батьківщиною червоного Цзінь Цзюнь Мей вважають провінцію Фуцзянь. Медовий чай Цзінь Цзюнь Мей дуже молодий, вперше його приготували 2005 року, скажімо так, він ще немовля. Але, незважаючи на це, він моментально знайшов своїх поціновувачів не тільки в Китаї, а далеко і за його межами. І це анітрохи не дивно. Не багато китайських чаїв можуть похвалитися популярністю за кордоном, але Медовому Цзінь Цзюнь Мей це безсумнівно вдалося.

Опис

Виробництво чаю Цзінь Цзюнь Мей

Сировину для Медового Цзінь Цзюнь Мей збирають у середині весни. Для створення чаю збирають молоденькі чайні листочки, з брунькою, що ще не розкрилася або слабо розкрилася. Дивно те, що на кілограм готового Цзінь Цзюнь Мей припадає близько двохсот тисяч чайних бруньок. Зібравши сировину, їй дають час підв’ялиться під ніжними променями сонця, потім її збирають, приминають і відправляють на ферментацію. Після закінчення процесу ферментації відбувається процес, в якому і з’являється вся палітра ароматів Цзінь Цзюнь Мей – обсмажування. На сильному вогні, на чавунних плитах, що підігріваються живим вогнем, технолог прожарює чайний лист, закріплюючи в ньому всі корисні елементи, що виділилися, смак і аромат. Закріплювальне сушіння листа, і Медовий чай Цзінь Цзюнь Мей готовий до вживання.

Цзінь Цзюнь Мей як заварювати

Як і будь-який інший червоний чай, Медовий Цзінь Цзюнь Мей буде краще заварювати в глиняному чайнику, або ж у товстостінній гайвані. Не перевищуючи температуру води в 95 градусів, заварюйте 7-8 грам чаю протягом 5-10 секунд з подальшим збільшенням часу на 1-2 секунди. Не рекомендуємо вам заварювати такий чай у скляному посуді. Так само неймовірно смачним стає Цзінь Цзюнь Мей під час варіння його за Лу Юй, на відкритому вогні.

(дивіться відео всього хвилину і ви побачите на скільки прекрасний цей чай)

Медовий червоний чай смак і аромат

При першому вдиху аромату чаю Цзінь Цзюнь Мей, ви зрозумієте, що його не дарма називають “медовим”. Ноти меду, солодкість в ароматі, деревні аромати і присутність прянощів тільки посиляться, коли ви прогрієте чай у розігрітому посуді. Настій від яскраво червоного до темного бурштинового. У смаку присутня легка кислинка, що переходить у солодкість, мед, трохи хлібних і квіткових нот.

Яскравий незабутній смак, тепло, що прогріває зсередини, поліпшення настрою, – це те, що подарує вам Медовий Цзінь Цзюнь Мей ввечері, після важкого робочого дня. Заварюйте Цзінь Цзюнь Мей, сідайте біля потріскуючого вугіллям каміна і насолоджуйтеся цим чудовим чаєм, і всі проблеми, і всі негаразди залишаться десь далеко позаду…

Китайський чай Цзінь Цзюнь Мей купити можна в нашому інтернет-магазині. Познайомтеся з цим чаєм, і ми впевнені, він стане вашим улюбленцем.

Додаткова інформація

ВагаНевідомо
Вес

0.25г, 0.50г, 0.75г, 100г

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Медовий червоний чай Цзінь Цзюнь Мей (Золоті брови)”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.Обов’язкові поля позначені *

Чайная Белый Дракон
Білий Дракон
Чим можу бути корисним?
Зв'язатися