Опис
Виробництво зеленого чаю Лю Ань Гуа Пянь
Збір листя для чаю відбувається навесні, якраз перед сезоном дощів. Чайний кущ росте на висоті 600-900 метрів, за температури 14 градусів, що не властиво для інших сортів чаю. Місцевість у містечку Лю Ань прохолодна, з частими туманами, які не сходять аж до другої половини дня. Як не дивно, такі умови дуже добре підійшли кущам, що ростуть там, з яких умілі фермери і навчилися робити зелений чай Лю Ань Гуа Пянь. З куща зривають два молоденьких листки, що ростуть після бруньки. Сама брунька не йде на виробництво. Далі йде стандартна технологія приготування зеленого чаю, але з однією відмінністю, після зав’ялювання лист відбивають бамбуковими дощечками, сплющуючи їх. Далі обсмажування, сушіння і чай готовий до вживання.
Як заварювати зелений чай Лю Ань Гуа Пянь
Для заварювання зеленого чаю хорошим варіантом буде порцелянова гайвань. Але якщо ви цінуєте в заварюванні чаю естетичну складову, рекомендуємо вам скляну чайну колбу. Так ви зможете спостерігати за розкриттям чаю, споглядати всі етапи розпуску сухого чайного листа. Вода має бути якісною, без домішок, температура не повинна перевищувати 80-85 градусів. Пам’ятайте, що ви заварюєте зелений чай, і якщо залити його вкрай гарячою водою, чай просто зіпсується і вам буде неприємно його пити.
Чай Гарбузове Насіння смак і аромат
Зелений чай Гарбузове Насіння має приємний, свіжий аромат зеленого чаю. В ароматі притаманні ноти квітів, ванілі і, звичайно ж, гарбузового насіння. Заварений чай тільки підсилює вищеописані ноти, вкрай сильним стає аромат квітів. Колір настою яскраво зелений, прозорий і без каламуті. Смак солодкуватий з притаманною легкою терпкістю і довгограючий квітковий післясмак.
Якщо раптом ви ще не знайомі з безкрайнім світом зелених чаїв, зелений Лю Ань Гуа Пянь – чудовий варіант почати свою чайну подорож дивовижним світом китайського зеленого чаю, в пошуках свого чайного Грааля.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.