Купити китайський чай
Я Ши Сян Фэн Хуан Дань Цун− гуандунский улун с, наверное, самым неприятным и отталкивающим названием. А переводиться название как «Аромат утиного помета». Но не спешите закрывать страницу, ведь название никаким образом не связанно с содержимым. Этот чай порадует вас насыщенным вкусом, богатым разнообразием ароматов и просто приятным времяпровождением в его компании.
Червоний чай з яскравим ароматом меду, немов мільйони бджіл працювали над його створенням, немов у дикому меду чайний лист ввібрав усе найкраще, представляємо вашій увазі дивовижний Медовий чай Цзінь Цзюнь Мей.
Батьківщиною червоного Цзінь Цзюнь Мей вважають провінцію Фуцзянь. Медовий чай Цзінь Цзюнь Мей дуже молодий, вперше його приготували 2005 року, скажімо так, він ще немовля. Але, незважаючи на це, він моментально знайшов своїх поціновувачів не тільки в Китаї, а далеко і за його межами. І це анітрохи не дивно. Не багато китайських чаїв можуть похвалитися популярністю за кордоном, але Медовому Цзінь Цзюнь Мей це безсумнівно вдалося.
Чай Генмайча - уникальный японский зеленый чай с рисом
Японский чай Завтрак Гейши - это известный японский зеленый чай с жареным рисом. Иногда японский чай с рисом называют “чай с попкорном”, так как некоторые зерна риса при обжарке “взрываются” подобно попкорну. Чай с рисом купить можно для того, чтобы прочувствовать настоящий дух Японии, ведь именно там начали производить такой необычный чай.
Китайский чай кудин - это чайный напиток, получаемый при заваривании высушенных листьев такого растения как широколистный падуб. Входит в группу горьких чайных напитков. По факту этот напиток нельзя назвать чаем в классическом понимании, так как для его приготовления не используются листья чайного куста. Несмотря на это кудин очень популярен в Китае и высоко ценится как за вкусовые качества, так и за свои полезные свойства.
Чай кудин обладает мягким травяным вкусом и нежным ароматом. Приятная горчинка, сменяющаяся сладким послевкусием является особенностью и отличительной чертой кудина. Ценители чая отмечают, что вкус кудина напоминает крепко заваренный зеленый чай. Горький чай кудин за его особый привкус получил название “горькая слеза”.
Бай Му Дань, він же Біла Півонія - китайський білий чай, батьківщина якого повіт Фудін, провінція Фуцзянь. Біла Півонія належить до слабоферментованих чаїв, адже одразу ж після збору він проходить легку ферментацію та висушується під сонячними променями і йде на продаж.
Виробництво білого чаю Бай Му Дань
Починається збір чайного листя ранньою весною з середини березня і до середини квітня. З куща зриваються два листочки, які ще повністю не розкрилися і чайна брунька. У жодному разі листя не має бути пошкодженим, для білої півонії йдуть тільки рівні цілі листочки.
Хей Цзінь, він же червоний чай Чорне золото. Гарна, не позбавлена правди, назва дуже смачного, сильно ароматного чаю. Багато хто, спробувавши цей чай, називає його "чоловічим чаєм" і не дарма. Дуже насичений приторно-приємний аромат, знаходить баланс з міцним, але без гіркоти, смаком. Чорне золото мало популярний чай у Китаї, і це дуже погано. Усе через малу кількість фермерів, які виробляють Хей Цзінь.
Китайський червоний чай з міста-прабатька найякісніших глиняних чайників, улюблений багатьма в Китаї і обожнюваний за його межами Ісинський червоний чай, він же Ісин Хун Ча. Вирощений на плантаціях міста Ісин, провінції Цзянсу, в ідеальних умовах для вирощування чаю, Ісин Хун Ча ввібрав у себе все найкорисніше, а вмілі руки технологів перетворили листочки на дивовижно смачний і божественно ароматний червоний чай.
«Чудесная орхидея»−такое поэтическое название у уишанского улуна Фэн Ци Лань. Мягкий, легок и нежен, чай Ци Лань подойдет как для не знакомых с китайским чаем людей, так и для ценителей правильного чая. Этот чай пойдет для людей, ищущих в китайском чае расслабление и умиротворение. Он снимет усталость, подготовит ко сну после тяжелых рабочих будней. Купить чай Фэн Ци Лань можно в нашем интернет-магазине.
Юе Гуан Бай, "Біле Місячне Світло" - білий чай провінції Юньнань. Завдяки тому, що Юньнань відома як провінція-виробник пуерів, у чайному співтоваристві з'явився такий оксюморон, як "білий пуер", до якого і відносять Юе Гуан Бай. А насправді, Місячне Сяйво - один із білих чаїв, який підкорив людей своїм вишуканим смаком і запаморочливим ароматом.
Китайський чай Нефритовий равлик відомий своєю вишуканою формою:
Листочки чаю: маленькі, щільно скручені вручну у спіралі, вкриті білим пушком — це ознака молодих, весняних пагонів.
Колір сухого листа чаю: сіро-зелений з сріблястим блиском.
Аромат чаю Бі Ло Чунь: насичений, але тонкий — фруктово-квітковий з нотами абрикосу, жасмину, цитрусових і свіжої зелені.
Настій чаю: світло-зелений або золотавий, прозорий, блискучий.
Смак чаю Бі Ло Чунь: м’який, з легкою солодкістю та післясмаком весняної прохолоди. У високоякісному чаю зовсім немає гіркоти, лише легка терпкість.
Чи пили ви справжній чорний чай? Ми думаємо, що ні. Тому представляємо вашій увазі справжній китайський чорний чай, так само іменований як Хей Ча. Це далеко не те, що звично для всіх нас при згадці словосполучення "чорний чай", це кардинально інше, зі своїм унікальним смаком і ароматом. Він почесно займає місце між китайським червоним чаєм і шу пуером. Те, що ми звикли вважати чорним чаєм, насправді червоний, за китайською класифікацією. У чому ж відмінність чорного чаю від червоного ви дізнаєтеся нижче, а дізнавшись і ознайомившись із чорним чаєм краще, придбати його ви зможете в нашому інтернет-магазині.
Да Хун Пао, більш відомий як Великий Червоний Халат, - середньо ферментований темний улун, виготовлений у провінції Фуцзянь. За впізнаваністю і популярністю китайський Да Хун Пао стоїть поруч з таким чаєм, як Пуер, Те Гуань Інь, Сі Ху Лун Цзин. І як то кажуть, не дарма. Його смак і аромат цінуються далеко за межами Китаю. Існує міф про те, що весь Да Хун Пао, який продається нині, - це листя з шести однойменних материнських кущів. Це, звичайно ж, не так. Шести кущів просто не вистачить, щоб задовольнити апетит усіх любителів цього чаю.













